Фатальна ДТП на українській трасі: п’ятеро загинули, двоє у важкому стані(фото)

У результаті аварії всі четверо пасажирів Lanos загинули. Машина з газобалонним обладнанням загорілася після зіткнення.

ДТП за участю автомобілів Lanos та Chevrolet сталася приблизно об 11:00, – повідомили у благодійному фонді “Право на захист”.

5 лютого близько 10.30 на трасі Донецьк-Запоріжжя неподалік від КВПП “Мар’їнка” внаслідок зіткнення двох пасажирських автомобілів загинули п’ятеро осіб. Ще троє людей отримали травми.
Про це у вівторок повідомляє поліція Донеччини.

Попередньо встановлено, що водій автомобілю “Шевроле”, здійснюючи обгін, не впорався з керуванням, унаслідок чого зіткнувся з автівкою “деу-ланос”. Від удару автомобіль загорівся.

Подія сталася близько 10.30.

Четверо пасажирів, які їхали з КПВВ “Мар’їнка” та пасажирка “шевроле” загинули на місці. Троє осіб отримали травми. Водій авто “деу-ланос” не постраждав.

У Chevrolet вижив водій і троє пасажирів. Двох постраждалих у важкому стані доставили до лікарні Курахового, водія та ще одного пасажира теж доставлять до лікарні. За попередніми даними, причиною аварії стала погана видимість на дорозі через туман.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у неділю ввечері, 3 лютого, на трасі Київ-Чоп у Львівській області, неподалік Винниківського моста, сталася аварія між мікроавтобусом і вантажівкою. В результаті аварії водія і пасажира автомобіля Iveco забрала швидка допомога

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.