У місті на Волині син знущався над власною матір’ю

У ніч з 7 на 8 лютого інспектори в Ковелі прибули на виклик про домашнє насильство: жінка поскаржилась, що її син вчиняє щодо неї насильство психологічного характеру.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поіції Волині.

По даній справі відібрали необхідні пояснення, а на порушника оформили протокол за домашнє насильство і постанову за куріння в громадському місці.

Далі патрульні отримали повідомлення, що в приміщенні залізничного вокзалу нетверезі особи палять та порушують громадський порядок. На місці події виявили 31-річного ковельчанина, який в нетверезому стані продовжував розпивати алкоголь просто в приміщенні вокзалу. Його затримали і оформили постанову й протокол за порушення.

Цієї ж ночі біля вокзалу виявили ще 2 осіб, які перебували в п’яному вигляді у громадському місці. На законні зауваження полісменів припинити правопорушення і піти додому не зреагували, тож їх затримали.

Під час розгляду справи один з порушників почав хапати патрульного за формений одяг та виражатись нецензурною лайкою. Тож, окрім протоколу та постанови за появу в п’яному вигляді у громадському місці, він отримав ще й протокол за злісну непокору правоохоронцям. Його “колега” також отримав необхідні адмінматеріали за порушення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.