Розлючені активісти атакували Зеленського у Львові: перші подробиці

Сьогоднішній концерт кандидата в президенти України Володимира Зеленського та його студії «95 Квартал» спробували зірвати незадоволені активісти.

У п’ятницю, 8 лютого, Зеленський і його команда прибули до Львова в рамках всеукраїнського туру “Вечірнього кварталу”. Однак, на вході до палацу культури, де мав проходити виступ, їх зустріли кілька десятків молодих людей.

Активісти обрушилися на Володимира Зеленського з нецензурною лайкою, а в руках у них були плакати з образливими написами.

“Ми, ветерани українсько-російської війни та учасники бойових дій на сході країни, хочемо заявити про свою позицію з приводу президентських перегонів в Україні. В той час, коли ворог щодня атакує українські позиції і хлопці з різних куточків держави, часто за тисячі кілометрів від рідного дому, змушені проливати свою кров за її незалежність, олігархи зуміли перетворити ситуацію на фарс та політичний маскаради”, — зазначали раніше організатори заходу.

Натовп оточив артистів щільним кільцем, не даючи їм пройти в будівлю. З одним з особливо затятих протестуючих Володимир Зеленський навіть вступив у перепалку.

Після недовгих розборок Зеленський, який, до речі, був без охорони, все ж зміг потрапити в будівлю, незважаючи на протести активістів.

Відомо, що в даний момент під будівлею, де повинен пройти концерт Вечірнього кварталу, продовжують знаходиться кілька десятків молодих людей. Вони заявляють, що не дадуть сьогодні Зеленському провести концерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.