Жінка підливала снодійне в алкоголь і обкрадала знайомих з інтернету

Жінка підливала снодійне в алкоголь і обкрадала знайомих з інтернету.

У Києві оперативники затримали жінку, яка знаходила на сайті знайомств чоловіків-іноземців, зустрічалася з ними, підливала снодійне у їхні алкогольні напої та обкрадала. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу столичної поліції.

За даними поліції, протягом тижня у Шевченківському районі столиці від дій жінки постраждало двоє чоловіків. “Спритниця через сайт знайомств домовлялася з іноземцями про зустріч. Як правило, побачення з чоловіками відбувалися у квартирах, де вони жили. У якийсь момент вона підливала їм у алкогольні напої снодійне, а коли вони засинали, обкрадала їх”, – вказали правоохоронці.

“Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження спритниці та затримали її у порядку статті 208 КПК України. На цей час вже доведена її причетність до двох епізодів, але у нас є всі підстави вважати, що ця цифра набагато більша. На даний час із затриманою спілкуються слідчі”, – зазначив оперуповноважений Шевченківського управління поліції Максим Чечоткін.

Також оперативники встановили, що у підозрюваної є знайомий, який під час скоєння злочинів виконував роль водія та у подальшому займався збутом викраденого майна.

За місцем мешкання підозрюваної поліцейські провели невідкладний обшук, під час якого виявили пігулки, а також ємкість із невідомою речовиною. Вилучене направили на проведення експертизи.

Досудове розслідування розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманій повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.