У Коломиї помітили збоченця, який роздягається у людних місцях

У п’ятницю, 8 лютого, у Коломиї зафіксували ексгібіціоніста.

Про це у соцмережі повідомляє мешканець міста Леонід Микуляк.

За його словами, чоловік не соромиться демонструвати свої статеві органи посеред білого дня у людних місцях.

 

“О це позорище ходить і трясе своїми причандалами серед білого дня на автобусній зупинці біля Кляштору м. Коломия, вул. Кринична. Будьте уважні тому що там ходять наші діти, а це явно не для дитячих очей. Хто впізнає це **** то підкажіть де знайти. Ми йому розкажемо як себе поводити у громадських місцях”, – йдеться у дописі.

“На жаль, бачу, люди у нас з цього прикол тягнуть, а про психіку дітей не думають. Це вже не перший раз бачили… А активізувались коли двоє людей вирішили розправитись з бідою”, – коментує Орест Дутчак.

Мешканці міста стверджують, що помічають збоченця не вперше та дивуються, чому на хулігана не реагує поліція.

“Я його не вперше бачу. Він їздить на велосипеді і в районі 8 школи, і в центрі. Одного разу дістав від мене і гепнувся з велосипеда”, – пише Наталія Гончар.

“Люди! Це ж психічне відхилення! Тут не допоможуть кулаки. Навіть не знаю чи допоможе психіатр, але скоріш за все це в компетенції психіатрів. Зайдіть до головного лікаря в коломийську психлікарню на Франка, проконсультуйтесь у нього на рахунок трясуна. Можливо він щось прояснить”, – зазначає Олег Павлів.

“Телефони не тільки для того щоб робити фото, але й для того щоб викликати поліцію або мед. допомогу. Цю хвору людину треба срочно нейтралізувати…, бо може трапитись непоправне..”,- додає Marina Golz.

Коломияни обурені поведінкою чоловіка та навіть готові вистежити його і вчинити самосуд.

Читайте також  На Прикарпатті жінка підозрює 44-річного співмешканця в розбещенні її дитини

Довідково:

Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) — така форма сексуальності, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної або своєї статі поза ситуаціями статевих контактів. Роздягнутий чоловік у громадському парку.

Ексгібіціонізм як статеве почуття притаманний переважно чоловікам. В основі даного пошуку статевої задоволеності знаходиться жага до ефекту раптовості із переляком жінки (жінок), чоловіків, іноді дітей. Найчастіше публічна демонстрація статевого органу супроводжується онанізмом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.