Дівчинку знайшли напівживу:17-річний хлопець намагався вбити молодшу сестру

Дівчинку знайшли напівживу: 17-річний хлопець намагався вбити молодшу сестру.

Жахливий випадок стався в Макарівському районі Київської області: 17-річний хлопець намагався вбити свою 12-річну сестричку. На щастя, дитину вдалося знайти і врятувати.

Як повідомляють правоохоронці, в поліцію надійшло повідомлення від жительки смт Макарів про те, що зникла її 12-річна дочка. Дівчинку знайшли напівживу, в нижній білизні в сусідньому селі Калинівка.

“Встановили, що 17-річний юнак разом зі своєю молодшою ​​сестрою прийшов в вагончик, в якому він тимчасово проживав. Там хлопець накинувся на дівчинку, почав щосили бити руками і сковородою по голові, поки вона не втратила свідомість. Потім він витягнув її на вулицю в несвідомому стані і залишив за туалетом. А сам повернувся в вагончик прибрати криваві сліди злочину”, – повідомили в ГУ НП Київської області.

Зловмисника затримали, поліція з’ясовує мотиви такого жорстокого поводження. Вирішується питання про оголошення неповнолітньому підозри, а суд має обрати йому запобіжний захід.

12-річна дівчинка госпіталізована. Лікарі діагностували у неї травму голови, забої кінцівок, тулуба, множинні колото-різані рани та гематоми на обличчі, садна на шиї, загальне переохолодження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.