Франківець просить допомогти знайти водія, що збив на переході його дочку і втік

ДТП сталася на пішохідному переході на вулиці Галицькій у Франківську.

Про це в мережі повідомив франківець, відомий спортсмен, тренер клубу “Вікінг” Олександр Шевчук. Він звернувся до спільноти з проханням допомогти знайти водія, який втік з місця ДТП і покинув дитину.

“Прохання ДОПОМОГТИ знайти покидька!!! Сьогодні, 12.02, близько 15:40 на пішохідному переході по вул. Галицькій (від мосту до центру міста, сторона Керамбуду) збив мою дочку.

Дитина отримала струс мозку і забої. Водій вийшов з авто після того, як дитина піднялась на ноги. Звернувся із словами “кицюня, давай відвезу тебе в лікарню”. Дочка сказала, що телефонує батькам і нікуди з ним не їде. Він сів в авто і втік в напрямку Пасічної.

Прикмети: чорне легкове авто (модель і номер дитина не запам’ятала), водій віком 25-30 років.

Якщо хтось був свідком, має відеозапис чи може повідомити якісь деталі, БУДЬ ЛАСКА, телефонуйте 067 344 65 01, 050 713 07 79″, – просить Олександр.

У патрульній поліції КУРСу повідомили, що ДТП з наїздом і зникненням з місця події зафіксована, слідчі Нацполіції вирішують, чи розпочинати провадження. Незалежно від того, буде ДТП розслідувати національна поліція чи патрульна поліція, порушника будуть шукати. Патрульні розкривають понад 70% розшукових ДТП, зауважує речник управління патрульної поліції Микола Гурак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.