Прикарпаття: у вбивстві жінки на Снятинщині підозрюють мобілізованого до ЗСУ її співмешканця

03.06.2016 опівдні в чергову частину Снятинського відділення поліції поступило повідомлення від медиків про те, що в с.Устя Снятинського району зять виявив тіло своєї тещі 1968 р.н. за місцем її проживання.

0f2a1b558f

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановлено, що 03.06.2016 співмешканець потерпілої 1973 р.н., житель м. Снятин, мобілізований до ЗСУ, під час перебування у відпустці, будучи напідпитку, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, умисно наніс співмешканці удари руками та ногами по голові і тілу, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми голови, розриву печінки, що спричинили смерть.

Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За фактом убивства розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Івано-Франківській області.

 

Джерело: http://visti.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: