В Івано-Франківську голий чоловік вистрибнув з вікна(оновлено)

Пригода трапилась на Миколайчука, близько 16:30.
За словами очевидців, голий чоловік вистрибнув з вікна.

В поліції частково підтвердили інформацію. Поки невідомо чи він випав, чи сам вистрибнув з п’ятого поверху.

Чоловіка забрала швидка.

Деталі встановлюються.

Інформацію про це повідомили в телеграм-чаті “112”.

Речник патрульної поліції МІСТУ підтвердив інформацію. Зараз потерпілий при свідомості у лікарні. За словами медиків, загрози життю нема.

У телеграм-чат “112” надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік 15 лютого напав на дитину біля 10 школи та зламав їй носа. Як з’ясувалося за попередніми даними це був потерпілий.

Учора, 13 лютого, близько 18:00 години, на мою 12 річну племінницю напав чоловік. Сталося це біля 10-ї школи. Дитина йшла від магазину польських продуктів, але раптом дорогу їй перекрив чоловік і ногою копнув в обличчя, зламавши ніс. Коли дитина впала, він ще накопав її кілька разів, забрав пакет з їжею і кудись втік. Я була біля колишнього ЖЕО №1 і там почула крики, коли я прибігла, дитина лежал й плакала вся в крові. Сьогодні були у лікаря та у суд.мед експертизі. Зламані ніс та щелепа, закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, тріщина в лівій гомілці та переламано 4 пальці на лівій руці, на яку покидьок наступив, – йдеться у повідомленні.

Однак у поліції зазначила, що жінка, яка шукає нападника не повідомила про інцидент у поліцію. Цей факт перевіряють.

Також зауважимо, що якщо громадянин звертається у медзаклад з тілесними ушкодженнями чи його досталяють, то медики викликають поліцію у лікарню. Але і такого факту не було. Перевіримо. Проте потерпілих просимо звернутися на 102. Дякуємо за розуміння, – зазначили в поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.