Американка Патрісія Дейгнен розповіла про результати своєї діяльності у Калуші

У Калуші у Центрі громадських ініціатив «Вільний простір» відбувся круглий стіл щодо підведення підсумків роботи волонтера Корпусу миру Патрісії Дейгнен. До міста жителька Каліфорнії приїхала півтора роки тому і працювала при управлінні економічного розвитку у відділі з питань інвестиції та міжнародної інтеграції.

Патрісія спільно з начальником відділу з питань інвестиції та міжнародної співпраці Калуша Олегом Кузівим розповіли про результати своєї діяльності, інформують “Вікна”

Серед основних досягнень роботи волонтера виокремили організацію щотижневого клубу англійської мови для калушан, привернення уваги до відновлення громадського кладовища, проведення семінарів щодо написання конкурсних заявок на участь у грантах і програмах. Також волонтерка брала участь у організації відвідин Калуша марафонцем Марком Елісоном, що сприяло популяризації міста, здоровому способу життя і привернуло увагу онкохворих та ін.

За словами Патрісії, майбутнє Калуша в руках його жителів, а також представників міської ради:

Важливо, щоб люди спілкувалися і чули один одного. Міська рада повинна слухати мешканців і перед тим як наступає криза питати їхньої думки. Також потрібно платити податки, брати участь у голосуванні і в тих проектах, які є важливими для міста.

Поділилася волонтерка і враженнями від міста і планами на майбутнє. Зокрема, позитивним відзначила те, що у Калуші з’явилися тротуари, багато новобудов, стало кращим освітлення. Надалі у Каліфорнії жінка продовжуватиме займатися волонтерством.

В ході роботи круглого столу Олег Кузів вручив подяку Патрісії за допомогу в розбудові громади Калуша.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.