1 причина, чому чоловіки балують капризних та вимогливих, а на “правильних” і “нормальних” жінок “забивають”

Якщо ти “нормальна, правильна жінка” – то, після закінчення букетного періоду, бажання балувати, залицятися і радувати свою жінку у чоловіка кудись зникає, пише Психология Сегодня. Давайте розбиратися!

Ви бачили ці надуті губки, широко розкриті очі, насуплені брівки і протяжне “ти мене не лююююбиш”. Ось вона висить у нього на плечі і ниє, а він радісно виконує всі її бажання і примхи. Вона просто тикає пальцем, говорить що хоче, а він – робить. Вона радіє, а потім знову вимагає. І чоловік робить їй подарунки, дарує квіти і кидає весь світ до її ніг.

А якщо ти “нормальна, правильна жінка” – то, після закінчення букетно-цукеркового періоду, бажання балувати, залицятися і радувати свою жінку у чоловіка кудись зникає.

Так що ж “звичайна, нормальна жінка”? Вона дивиться на це і думає: “Я то собі такого не дозволяю!”, “Як взагалі можна маніпулювати і випрошувати!”, “Ой, та вона себе не поважає!”, “Вона його просто використовує!”, “Жaх, яка вимоглива “,” А самій купити слабо ?! і т.д.

“Справжня, поважаюча себе жінка, ніколи не буде просити про щось просто так, тим більше прямо. Вона спочатку буде мовчки хотіти”

“Як так, взяти і попросити, а раптом він відмовить ? А раптом він щось попросить взамін? І я буду йому щось ВИННА ?! Ні, ні, ні, я ж самостійна!”

Але ж так хочеться … щоб сам! Щоб Чоловік сам здогадався і зробив, а жінка ніби й ні до чого, і не хотіла зовсім – романтика. Тому починає натякати, потім лякатися того, що натяк схожий на прохання, гордо підкидати голову і робити незалежний байдужий вигляд, щоб, не дай бог, мужчина не здогадався, що вона САМА від нього щось хоче.

Читайте також  Стало відомо, який алкогольний напій робить жінок щасливими

На цьому етапі у чоловіка зазвичай починається легка парaноя, він бачить що з жінкою щось не те відбувається, а що – зрозуміти не може…

Якщо чоловік так і не розгадав – жінка ображається, дратується. А зізнатися, чому, не може… адже тоді все розкриється. Тому починається просто стадія “Ой, ВСЕ!!!”

До цього моменту у чоловіка вже смикається око. Він починає згадувати все, що він зробив за останні роки, щоб хоч якось знайти причину в собі…

Жінка вже натворила купу дивацтв, тому назад уже дороги немає, і прямо сказати, що це все через “не подаровані квіти”, вона не може, тому починає узагальнювати і порівнювати. “Ти нічого для мене не робиш… А он Маринці її мужик щодня цвяхи забиває…”

Тут у нього перестає сіпатися око, і так як на попередньому етапі він ЗГАДАВ ВСЕ, а можливо навіть записав, що робив для неї, то від фрази “ти нічого для мене не робиш” він починає біситись!

Мало того, що він квіти не подарував, так ще і злитися почав! Починається останній етап – розправа! Раз ти так, то я теж більше тобі нічого не дам! Конфлiкт, вiйна, взаємний обмін адресами, і поїзд відносин, чоловіча гордість, честь і гідність їдуть в Пилипець (там, до речі, красиво дуже)!

І виходить, що замість того, щоб прямо тикнути пальцем у вітрину і поканючити, як примхлива дівчинка, Горда жінка спочатку постpaждає, доведе мужика до паpаної, розсердить, вони пошлють один одного, потім побuті підуть в магазин або вона сама все купить/зробить.

А так ні… нормальна жінка – вона зовсім не вимоглива і взагалі не маніпулює.

Читайте також  Комунальники заявляють про масштабні перевірки у громадському транспорті Франківська

А примхлива вона ж весь час все просить, і щоб зробити її задоволеною, чоловікові потрібно просто вибрати з безлічі “хочучок”, те, що він зробить для неї сьогодні. “Гідна” – вона ж нічого від нього не хоче, вона ж хоче все сама, та ще й образитися може, не так зрозуміти, віддаровуватись. Як би так навчитися справлятися з усіма своїми стpахами виявитися в неоплатному боргу і бути трохи простіше…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.