На Прикарпатті чоловіка за несплату аліментів відправили на примусові роботи та арештували його майно

Майже 30 тисяч гривень аліментів та штрафу довелося заплатити мешканцю Тлумацького району після того, як за нього взялися державні виконавці.

На примусовому виконанні у Тлумацькому районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження про стягнення з боржника аліментів на утримання неповнолітньої дитини, повідомили в обласному управлінні юстиції.

У лютому минулого року через більш як піврічну заборгованість державний виконавець виніс постанови про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання, користування зброєю.

Тоді держвиконавець склав протокол за несплату аліментів і за постановою суду на боржника наклали адміністративне стягнення у вигляді 120 годин суспільних робіт. В результаті відпрацювання суспільних робіт органом місцевого самоврядування перераховано 2219,83 грн.

Але через непогашену заборгованість державний виконавець арештував четверту частину домоволодіння, яка належить на праві власності боржникові.

У результаті у лютому цього року боржник заплатив 19 977,40 грн аліментів та 9988,70 грн штрафу, що становить 50% від суми заборгованості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.