Усі учасники жахливої смертельної автопригоди, яка трапилась в четвер у Драгомирчанах, були із Старих Богородчан, і усі в автомобілі були п’яними (фото+відео)

У четвер пізно ввечері, о 22:30 годині, в Тисменицькому районі, на ділянці автодороги між селом Драгомирчани та селищем Лисець, трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Водій, 1977 р.н., житель селища Старі Богородчани, Богородчанського району, керуючи автомобілем ВАЗ-21043, допустив зіткнення із автомобілем DAF CF 75.360, під керуванням водія, 1987 р.н., жителя міста Жмеринка, Вінницької області, який на Т-подібному перехресті розпочинав виконання маневру повороту ліворуч у напрямку села Черніїв, Тисменицького району.

Внаслідок ДТП пасажири автомобіля ВАЗ громадянка, 1989 р.н., жителька селища Старі Богородчани Богородчанського району та громадянин, 1979 р.н., житель селища Старі Богородчани Богородчанського району, загинули на місці події.

Ппасажир цього ж автомобіля громадянин, 1967 р.н., житель селища Старі Богородчани Богородчанського району доставлений в ОКЛ з діагнозом: травма носа, перелом кісток носа та обох виличних кісток без зміщення, забій м’яких тканин голови.

Водій автомобіля ВАЗ-21043, госпіталізований у травматологічне відділення ОКЛ з діагнозом: закритий перелом правої ліктьової кістки, садна правої китиці, алкогольне сп’яніння, йдеться у повідомленні УПЦЗ.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.