В Івано-Франківську жорстоко розстріляли кримінального авторитета

В Івано-Франківську був убитий кримінальний авторитет.

Нещодавно в центрі Івано-Франківська був жорстоко убитий чоловік. На даний момент вже відомо ім’я жертви.

В поліції повідомляють, що їм надійшов сигнал про те, що люди знайшли в центрі міста труп. Відомо, що чоловіку вистрілили в шию. Біля тіла жертви було виявлено три гільзи. Саме стільки вогнепальних поранень зловмисники завдали чоловікові.

На жаль, люди відмовляються давати свідчення. Мовляв, ми нічого не бачили й нічого не знаємо. Варто врахувати, що біля того місця, де було виявлено труп, були магазини, салон краси та інше, центр все-таки.

Зараз вже відомо, що вбитому було шістдесят років. Відомий він на прізвисько Шелеп. Слідству вдалося встановити, що вбитий був пов’язаний з криміналом. Також відомо, що раніше він був судимий за зґвалтування, втечу і вбивство. Грубо кажучи, Шелеп провів більшу частину свого життя в не таких віддалених місцях.
Шелеп вийшов на свободу декілька років тому і вирішив податися в бізнесмени. Відомо, що на його ім’я зареєстровано кілька фірм.

На даний момент зловмисників не знайшли і причини вбивства теж поки що розробляються. Єдине, співробітники правоохоронних органів знайшли спалену машину, на якій найімовірніше втекли злочинці. Їм інкримінують статтю сто п’ятнадцяту ККУ. Вона передбачає умисне вбивство.Також дружина вбитого бере безпосередню участь у пошуках вбивць її чоловіка. У соціальній мережі вона повідомила, що готова щедро винагородити того, хто надасть їй інформацію, яка допоможе в пошуках зловмисників.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.