Галичани стpашні у своїй любові: З любові до своєї домівки, вони вкладають немислимі суми в ремонти, вікна, підвісні стелі, роки важкої праці конвертують у муровані паркани, дубові сходи

З гумором про західняків!

Галичани засновані на любові.

Любов для них є фундаментом, стінами і дахом одночасно. На любові вони будують своє життя, любов’ю оточуються і нею накриваються коли йде дощ і взагалі незатишно у житті. Любов для галичан – мірило усіх речей. І в силу непостійної природи любові вони часто через це стpаждають. Їхні вибудувані на любові доми дають осадку, по стінах ідуть тріщини, а життєвий любoвний дах протікає і доводиться підставляти відра і мидниці у вигляді священників, подруг та психологів. Хоча психологів дуже нечасто, бо галичани їх не люблять.

Галичани стpашні у своїй любові.

У своєму життєвому кaзино вони все ставлять на червоне і часто програють. Ігноруючи логіку і критичність, їх любов заходить дуже далеко і набуває гіпертрофованих масштабів, де вже навіть складно подумати, що це все з любові, але, повірте, це вона.

З любові до бога вони без найменшого сумніву віддають гектари парків під культові споруди і сотні тисяч останніх грошей на їх декорування та оздобу. Бо вони так люблять.

З любові до дітей, вони заопікують їх до напівпритомності, порушуючи їх особисті кордони, влазячи у сім’ї, у їх доросле життя і потім виставляють рахунки у водостаканній валюті. Бо вони їх любили, а ті….

З любові до своєї домівки, вони вкладають немислимі суми в ремонти, вікна, підвісні стелі, роки важкої праці конвертують у муровані паркани, дубові сходи і забруковування своїх, найзатишніших у світі, подвір’їв. Бо на ці, доглянуті, виметені, обсаджені чорнобривцями подвір’я любо глянути, за п’ять хвилин до того, як впасти в ліжко, cмepтeльно замученою і відключитись.

З любові до родини вони влаштовують масштабні весілля і ювілеї і попри скажені видатки за день святкування, почуваються неймовірно щасливими. Бо вони так люблять. Галицькі весільні фотографи та відеооператори всміхаються у вуса, коли читають статті про заробітки айтішників.

Читайте також  За матеріалами СБУ ув’язнено помічницю керівника окупаційної адміністрації Херсону, яка закликала відновити срср

Але тут, на Галичині, нема поділу на свій чи чужий. Тут тебе ніхто не оцінює за персональними успіхами, вкладом у саморозвиток чи розвиток свого соціуму.

Тут тебе або люблять або ні.

Якщо не люблять – то тобі ніц не поможе. Але якщо люблять – то ти пізнав одну з найсолодших і наймістичніших сил – галицьку любов.

Автор – Володимир Гевко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.