На Івано-Франківщині жінка здала у поліцію свого “дуже дивного” сина

З повідомленням про домашнє насильство вчора, 27 лютого, надвечір до поліції телефоном звернулася мешканка Калуша.


Водночас виявилося, що син заявниці, який її ображав, зберігав пігулки психотропної дії, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За вказаною адресою виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції Калуського ВП.

Під час з’ясування обставин та причин сімейного конфлікту жінка поскаржилась правоохоронцям, що її 36-річний син іноді поводиться дуже дивно та ховає в кімнаті якісь таблетки.

З дозволу власниці помешкання правоохоронці оглянули кімнату та в шухляді виявили 2 поліетиленових пакети із понад сотнею таблеток, які за виглядом скидалися на заборонені для вільного обігу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції. Виявлені психотропні речовини поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Наразі поліцейські з’ясовують походження цих таблеток.

За фактом їх зберігання відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Підозрюваному калушанину загрожує до 3 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.