Франківська дизайнерка потрапила до десятки телепроекту “Подіум”

28-річна франківка Ірина Новельська-Копиловська увійшла до десятки учасників реаліті-шоу Нового каналу про молодих дизайнерів “Подіум”.

 

Франківчанка самотужки розробляє лекало та шиє. Під час відбору до двадцятки дівчина вразила суддів колекцією одягу, але отримала критику за те, що замість моделі на подіум вийшла її сестра.

“Ці речі не про неї, а ось на моделях вони виглядають класно. Не робіть більше таких помилок”, – сказала експерт проекту, українська дизайнерка Лілія Літковська.

Дівчина відповіла, що це круто, коли тебе критикують, бо тоді є про що подумати і можна проаналізувати свої помилки, пише “Галка”.

Стилісту Івану Супруну зі всієї колекції, яку представила дівчина, сподобався костюм з атласної тканини в поєднанні з чорними окулярами.

“Ти мене вразила. Звичайно, що є якісь помилки, але над цим треба попрацювати, тож від мене перше “так”, – додав Супрун.

В підсумку франківка отримала три “так” від усіх експертів проекту.

“Для мене це все одно “фешн по-івано-франківськи”. Та я поважаю думку Лілії Літковської, тому у вас три “так”, – сказала стилістка Ольга Слонь.

Під час другого випуску шоу учасникам було потрібно створити одяг у своєму стилі з речей конкурента. Ірина Новельська-Копиловська впоралась з цим завданням і потрапила до десятки проекту “Подіум”.

Додамо, що кожен випуск учасників чекають три випробування – перевірка на почуття стилю (наприклад, підібрати look для танцівників), креатив (виготовити костюм з нетрадиційних матеріалів), вміння шити (за 8 годин пошити шикарний наряд для червоної доріжки).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.