Договір оренди з Калуським АТП завершився. Тимчасові споруди на вулиці Пушкіна не знесені

У четвер, 28 лютого, під час засідання Калуської міської ради депутат Андрій Найда нагадав: 29 листопада міська рада не продовжила термін договору оренди земельної ділянки на вул. Пушкіна з Калуським АТП. Цим рішенням орендаря зобов’язали демонтувати тимчасові споруди.

Однак, за словами Андрія Найди, цього досі не зроблено. Депутат зазначив:

«Рішення ігнорують і АТП, і виконавчі структури міста. Ми маємо законні важелі привести територію до ладу і влаштувати нормальну автобусну зупинку».

Міський голова Ігор Матвійчук відповів: для знесення потрібне судове рішення і цим, за його словами, займаються, інформують “Вікна”.

Нагадаємо, 29 листопада Калуська міська рада розглянула продовження договору оренди земельної ділянки площею понад 12 “сотих” на вулиці Пушкіна з ПрАТ «Калуське АТП» для розміщення тимчасової автобусної зупинки. І вирішила відмовити підприємству. Термін дії договору оренди завершився 25 грудня 2018 року.

Поки договір діяв, підприємство сплачувало до міського бюджету за цю земельну ділянку близько 39 тис. гривень на рік. Після завершення договору оренди, відповідно до рішення міської ради, земельна ділянка на вулиці Пушкіна мала б бути повернута громаді, тимчасові споруди, які тут встановили, — знесені. Це ж стосується і металевих рамп у місцях посадки пасажирів. Інакше демонтаж обіцяли провести силами комунальних служб міста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.