Запевняла, що знає дату своєї смерті: зірка шоу “Битва екстрасенсів” померла від страшної хвороби

Учасниця шостого сезону української «Битви екстрасенсів» Симона Бородіна померла після тривалої боротьби з раком. Про це повідомили численні друзі відьми, які до сих пір не можуть повірити в трагедію.

Симона Бородіна справедливо вважалася однією з найпопулярніших екс-учасниць української «Битви екстрасенсів». Зірка шоу регулярно консультувала клієнтів, відвідувала світські заходи, і шанувальники навіть не здогадувалися, що відьма тяжко хвора.

Сьогодні ж стало відомо про те, що Симона померла від раку. Про це в соціальних мережах повідомили численні друзі жінки.

«Ця новина вибила грунт з-під ніг. Я не могла в це повірити, сподівалася, що це помилка. На жаль, це виявилося реальністю. Пішла з життя Симона Бородіна. Вона була світлим і добрим людиною », – написала одна з знайомих екстрасенса.

Пізніше з’явилася інформація і про дату прощання з відьмою. Близько зірки вирішили кремувати її.
«Прощання в суботу на Байковому. Симона заповіла себе кремувати. Конкретний час повідомлю пізніше», – написав один зірки.

Бородіна прославилася після того, як взяла участь у шостому сезоні «Битви екстрасенсів». Симона не змогла виграти в шоу, але знайшла багатотисячну армію шанувальників. Після проекту вона продовжила займатися практикою і допомагати людям. Також відьма розвивалася і в творчому напрямку. Вона стала автором кількох телевізійних програм і музичних композицій.

Ще в 2012 році Симона вийшла заміж за співака Олексія Аккермана. Пара виховувала маленьку доньку. Протягом усього періоду лікування чоловік підтримував Бородіну.

За спогадами друзів, екстрасенс до останнього вірила в зцілення. Вона намагалася не афішувати проблеми зі здоров’ям, і навіть в найважчі періоди будувала амбітні плани на майбутнє.
За життя Симона розповідала, що унікальний дар перейшов до неї від бабусі. Родичка також була чорною відьмою і передбачала, що після її смерті на світ з’явиться нова могутня представниця клану.

Читайте також  “Хвороба підкосила його раптово”: відійшов у засвіти відомий музикан

На «Битві екстрасенсів» Бородіна успішно проходила всі випробування, запевняючи, що вона знає не тільки таємниці учасників проекту, а й дату власної смерті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.