Його боїться все селище: розкрилася скандальна правда про сім’ю чоловіка, що розтерзав дитину

Його боїться все селище: розкрилася скандальна правда про сім’ю чоловіка, що розтерзав дитину.

Брат Сави Нікітіна з Криму, який жорстоко вбив свою сім’ю в Москві, Денис страждає на шизофренію.

Його боїться все селище Краснокам’янка, що біля Ялти. Про це дізналась КП зі слів знайомих сім’ї з Криму. Вони кажуть, що Сава міг вбити свою сім’ю також через це захворювання.

“Проблеми з головою, мабуть, почалися. У його старшого брата шизофренія ж. Батько намагається приховувати це від преси, адже він письменник, але все селище про це знає. Більш того, вся Краснокам’янка знаходиться в страху”, – розповів Дмитро, знайомий Сави.

Від брата Сави сім років тому пішла дружина. У чоловіка почалася шизофренія. Живе один, не працює, отримує пенсію по інвалідності. Денис постійно говорить про початок третьої світової і вважає себе голубом миру – навіть курликали.
“Батько принципово не хоче лікувати його. Кілька разів його відправляли в психлікарні, коли вже починали місцеві жителі скаржитися, але через пару місяців відпускали. Батько закриває на все це очі. Не виключено, що Денис теж вб’є когось в нападі. Одного разу жертвою мало не стала маленькиа дитина. І ось зараз, коли читали з преси про криваві записках Сави “я тебе породив, я тебе і вб’ю”, то відразу подумали, що у нього щось з головою як у Дениса”, – сказав Денис.

Олександр Нікітін ніяк не відреагував на те, що його молодший син скоїв вбивство.

“Він поводився так ніби все чудово. Мабуть, він уже знав, що Саві ввижався Тарас Бульба. Він звик приховувати одного неадекватного сина, тепер, напевно, буде прикривати і іншого. Просто Сава з дружиною і сином щоліта приїздив до батька. Дитина не проблемниа. І ми бачили Машу, вона – ангел. Не думаю, що вона могла спровокувати його на таке жорстоке вбивство, як сказав батько журналістам. Тим більше Сава ж написав заповіт за день до вбивства, тобто вже якісь думки були”, – додав Дмитро.

Читайте також  “Закрила немовляті рoт пелюшкою і не відпускала”: пoдрoбиці вбuвcтва матір’ю новонародженої дитини на Харківщині

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.