На Прикарпатті судитимуть лікаря-хабарника, який вимагав гроші, щоб прооперувати вагітну жінку

Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 354 КК України (одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням становища, яке він займає, в інтересах особи, яка надала таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) щодо 58-річного мешканця Тисменицького району.

1370008236_vzyatka
Встановлено, що працівник одного з лікувальних закладів м. Івано-Франківська вимагав та отримав неправомірну вигоду в загальній сумі понад 12 тис. гривень за проведення кесаревого розтину та прийняття пологів у його дружини, пише Фіртка із посиланням на прес-службу прокуратури.
За вчинення злочину особі загрожує покарання у виді штрафу в дохід держави у розмірі від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста до двохсот годин, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: