Ховаємо шуби: яка погода буде в Україні на тижні

У найближчі кілька днів в Україні значно потеплішає, але до початку наступного тижня погоду зіпсують березневі зливи

Починаючи з середи, 6 березня, і до суботи, 9 березня, в Україну прийде справжнє весняне тепло. Але разом з ним вже з неділі країну накриє дощами. Про це повідомили в українському Гідромтцентре.

Так, у середу, 6 березня, по всій території України прогнозується суха і сонячна погода. Повітря прогріється до + 5-8 градусів, місцями на півдні до +13.

У четвер, 7 березня, погода буде схожою з попереднім днем. Дощів не прогнозують, а на заході України потеплішає ще більше – місцями до +15.

У п’ятницю, 8 березня, весняне тепло із заходу пошириться далі на схід країни. Скрізь буде сухо і сонячно від +9 до +15 тепла. Лише на сході країни трошки прохолодніше – до +5-7.

А вже у суботу, 9 березня, в Україну прийдуть дощі. Сухо буде лише в частині центральних областей та на південному сході. На решті території прогнозують дощову погоду. Але при цьому буде тепло, до +10-12.

У неділю, 10 березня, дощова погода повністю накриє Україну. На заході, в центрі і на півночі країни похолодає до +7-9, на решті частини України буде тепліше, але +11-13, але також дощитиме.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.