Перші “турки” в Україні: у Франківську офіційно презентували нові комфортабельні комунальні автобуси (фото)

Комфорт по-турецьки випробують на собі франківські пасажири вже цього понеділка, 11 березня.

На новий комунальний маршрут №55 “Крихівці-Пасічна (АС-2)” виїдуть новенькі автобуси турецького виробництва, які в народі звемо “Кобри”, повідомляємо з посиланням на сайт Руслана Марцінківа.

І якість нових машин, запевняють в КП “Електроавтотранс” не розчарує нікого! До слова, у нашому місті вперше в Україні виїдуть автобуси цього виробника.

Наразі Івано-Франківськ отримав усі закуплені в Туреччині 12 автобусів. Підлаштували до вимог та поставили до нашого міста зі Стамбулу машини дуже швидко. На це витратили якихось 2 місяці. Як розповів керівник ЕАТ Віталій Голутяк, автобуси покращеного комфорту оснащені “мерседесівським” мотором, кондиціонерами, USB-зарядкою, зручними сидіннями і “просунутою” електронікою, пристосовані для маломобільних груп, візочків і навіть тварин. І насправді, це лише деякі опції, що мають нові автобуси, які нині презентували на КП “Електроавтотранс”.

«Нам важливо розвивати мережу комунального транспорту – це наш пріоритет. Розуміємо, що зручний, доступний та недорогий транспорт – це не розкіш, а необхідність», – зауважив міський голова Руслан Марцінків.

В місті вже успішно функціонує 2 комунальні маршрути – №27 та 41. Ще один запускають з понеділка. Таким чином, містом курсуватиме аж 42 нові автобуси! Варто згадати, що на початку минулого року ще не було жодного, тому результати за рік вражають. Завдання мінімум, підкреслив Руслан Марцінків, це забезпечити комунальними транспортом усі частини міста. Тому вже до кінця квітня планують запустити ще 2 комунальні маршрути.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.