“Ти назавжди в моєму серці!”: У Львові студентка випала з вікна, дівчина в реанімації

Рідні та колеги дівчини збирають гроші їй на лікування.

У Львові аспірантка біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка викинулася з вікна. Дівчину госпіталізували. Про це повідомляє LMN.

Дівчина викинулася з вікна на третьому поверсі біологічного факультету. В результаті падіння аспірантка отримала важкі травми. Її госпіталізували, зараз дівчина перебуває в реанімаційному відділенні 8-ї міської лікарні.

На лікування аспірантки необхідні гроші, які вже почали збирати рідні та колеги дівчини. Вони також просять всіх небайдужих здати кров у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.

Відомо, що дівчину звуть Зоряна, вона родом з Тернопільської області, проте видання не повідомляє прізвища постраждалої. Відомо, що незадовго до трагедії, дівчина виклала в соцмережі фотографію з написом: “Ти назавжди в моєму серці!”.

Співробітниця кафедри повідомляє, що постраждала була завжди привітною і “цілком адекватною”, тому від неї такого ніхто не очікував. Також вони вважають, що можливою причиною такого рішення дівчина могло бути нерозділене кохання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.