Влаштували дискотеку: у закладі на Івано-Франківщині знехтували жалобою за загиблим воїном

«Про людську черствість і байдужість».

У м. Калуш, що на Івано-Франківщині, в одному з розважальних закладів знехтували жалобою за загиблим воїном і влаштували дискотеку з нагоди 8 березня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Громадської спілки «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича» Олександр Соколовський.

Він зазначив, що у місті 8 березня офіційно тривала жалоба (її продовжили) за загиблим в ООС 19-річним калушанином Богданом Гаврилівим.

«Про людську черствість і байдужість. Жалоба була у серцях усіх свідомих людей. Незважаючи на прохання перенести всі музично-розважальні заходи на 9 березня, керівництво «Вінтажа», знехтувало цим проханням та вже о 22.00 год. розпочали розважальну дискотеку щодо святкування 8 березня. Всіх грошей не заробите, а людьми треба залишатися завжди, бо цей 19-річний хлопчина ціною власного життя дарував нам над нашими головами мирне небо і наш обов’язок цей героїчний вчинок цінувати і не забувати ніколи», – написав Олександр Соколовський.

Також чоловік написав: «Але в деяких осіб виявляється дуже коротка пам’ять, вони своїми діями ганьблять пам’ять нашого Героя, для них війна не в Україні, а десь далеко в іншій державі. Хотілось би, щоб пролита кров тисячі наших захисників була не даремною».

https://www.facebook.com/oleksandr.sokolovskyi/posts/2056497577797029

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.