ЯК ВИКОНУЮТЬ СВОЇ ОБІЦЯНКИ МЕРИ УЖГОРОДА, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ТА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО?

«Слово і Діло» вирішило перевірити, як він загалом виконує свої обов’язки, а заодне йпорівняти його відповідальність із роботою колег – мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа та мера Хмельницького Олександра Симчишина.

vibori-martsinkiv-golosuvannya-dilnitsya-7863-890x395__large

Богдан Андріїв веде найменш публічну політику серед представлених в огляді мерів. Так, він на сьогодні роздав найменшу кількість обіцянок – 21. Із них Андріїв виконав 2. Він оперативно надав матеріальну допомогу родині загиблого добровольця та провів новий конкурс для перевізників. Провалених обіцянок у нього поки немає. Рівень відповідальності Андріїва – 10%.

Слово і Діло порівнює відповідальність міських голів Ужгорода, Івано-Франківська та Хмельницького.

Серед представлених мерів Руслан Марцінків, навпаки, роздав на сьогодні найбільшу кількість обіцянок – 48. Щоправда, з цієї кількості дві обіцянки він дав, ще коли був нардепом 7-го скликання. Щодо «мерських» обіцянок Марцінківа, то виконаними на сьогодні є 5 його зобов’язань. Серед них – запровадження мораторію на будівництво в центральній частині міста,проведення декомунізації Івано-Франківська та відкритий бюджет міста.

 

Проваленими на сьогодні є 3 обіцянки Марцінківа, які він дав на посаді мера Івано-Франківська, – оприлюднити декларації депутатів на сайті міськради, призначати фахівців на засадах відкритого конкурсу та до кінця січня 2016 року завершити кадрові призначення у міськвиконкомі.

 

Рівень відповідальності Марцінківа становить 12%.

 

Найвідповідальнішим серед представлених в огляді на сьогодні є мер Хмельницького Олександр Симчишин. Він роздав 29 обіцянок, з яких 6 виконав і жодної не провалив.

 

Серед іншого, Симчишину вдалося посприяти розвитку ОСББ та надати пільги заслуженим донорам, які мешкають у Хмельницькому.

 

Рівень відповідальності Симчишина – 21%.

 

Зазначимо, що ці мери наразі відбувають свою першу каденцію.

 

пише http://www.slovoidilo.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: