Астрологи визначили найгірших чоловіків і дружин за знаком Зодіаку

Постарайтеся перед початком стосунків перевіряти любовну сумісність з партнером, щоб потім ймовірні негаразди не стали для вас неприємним сюрпризом. Пам’ятайте про те, що десь є людина, яка ідеально підійде вам у всіх аспектах.

Найгірші дружини по Знаку Зодіаку

Жінка-Овен. Ці дами дуже цінують свою свободу. Звичайно, з Овнів виходять хороші мами, але шлюб – це не тільки стосунки діти-батьки, але і відносини любовні. Овни мають високу температуру і прекрасні, але вони не готові йти на компроміси. Дружину вони можуть пригнічувати, оскільки сила волі і характеру у них просто незвичайна. Джерело.

Жінка-Телець. Тельці – погані дружини, так як вони занадто сильно зосереджені на собі. На першому місці стоїть їх щастя, а вже потім – щастя всіх оточуючих людей. Тельці не люблять чоловіків, які намагаються їх у чомусь обмежити. Від таких вони можуть піти навіть в день весілля. Це найскладніші жінки, з якими важко налагодити контакт.

Жінка-Діва. Якщо чоловіки-Діви – це еталон спокою і дипломатичності, то жінка-Діва – це тиран, який робить все саме так, як потрібно їй самій. Більшість Дів настільки часто виявляють свою самодостатність, що просто відлякують цим протилежну стать. Нерідко чоловіки, засліплені красою Дів, розуміють, що вляпалися в халепу, занадто пізно.

Жінка-Терези. Цим жінкам потрібно неймовірно багато уваги, без якої вони будуть самі не свої. Вони нерідко змушують своїх чоловіків ревнувати, самі того не бажаючи. Більшості представників сильної статі це не до вподоби, тому Терези складно назвати гарною кандидатурою на роль дружини. Це вірні й красиві жінки, але вони ніколи не будуть проти чужої уваги.

Жінка-Стрілець. Стрільці – хороші дружини, але тільки на самому початку стосунків. Як то кажуть, чим далі в ліс, тим більше дров. Жінки, народжені під цим Знаком Зодіаку, на думку експертів, не вміють протистояти своїм бажанням, тому не зважають на чоловіків. Вони егоїстичні, а егоїзм руйнує любов.

Читайте також  Е-декларації військовослужбовців у відкритому доступі

Найгірші чоловіки по Знаку Зодіаку

Чоловік-Близнюки. Представники цього Знака дуже легковажні, тому шлюб з ними не можна вважати ідеальним. Жінці доведеться миритися з тим, що рано чи пізно вона стане для Близнюків другим номером. Перше за важливістю місце займе робота, хобі або навіть інша жінка.

Чоловік-Лев. Леви – одні з найпривабливіших чоловіків по Знаку Зодіаку. У них легко закохатися, але в якості чоловіка вони не найкращі. З Левів нерідко виходять тиpани або маніпулятори. На жаль, дізнатися точно, чи буде конкретний Лев таким же складним в спілкуванні, неможливо. Доведеться діяти наосліп, довірившись надії.

Чоловік-Козеріг. Козероги – це недоторки, потайливі чоловіки. Їх скритність після весілля нікуди не йде. Найчастіше буває так, що жінки, які живуть з ними пліч-о-пліч кілька років або навіть десятків років, все одно не знають їхнього справжнього характеру. Потрібно віддати Козерогам належне – секрети вони зберігати вміють, але і про свої особисті секрети ніколи не розкажуть, ким би ви їм не припадали.

Чоловік-Водолій. Водолії – типові ревнивці, власники і маніпулятори. З ними добре дружити, добре спілкуватися і тим більше працювати. На роль чоловіка вони підходять тільки з точки зору відповідальності, але навіть в цьому напрямку не все благополучно, адже Водолії схильні до зрад.

Чоловік-Риби. Риби – люди з тонкою душевною організацією, як би сильно вони не намагалися це приховати. Їм потрібно постійно підтримувати своє самолюбство, тому з часом вони можуть почати зраджувати. Також вони дуже самолюбні і егоїстичні, що теж накладає негативний відбиток на стосунки в шлюбі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.