Всесвітнє «Стоп!» для Путіна. Акції в підтримку України

Учасники акцій планують пікетувати дипломатичні місії РФ, а також урядові будівлі в країнах проживання, щоб привернути увагу політиків і дипломатів до загострення ситуації на сході України, повідомляє Радіо Свобода. За словами координатора акції Ірини фон Бург (Швейцарія), її учасники також будуть звертатися до Європарламенту з вимогою змусити Росію вивести свої війська з території України і припинити насильство на окупованих українських територіях і в включеному Криму.

Також учасники акцій звернуться до ОБСЄ з приводу посилення наглядової місії на Донбасі і переходу роботи місії на цілодобовий режим, а також – щоб ОБСЄ контролювала непідконтрольний Києву ділянку українсько-російського кордону, сказала фон Бург.

«Ми звертаємося до європейського, світового співтовариства із вимогою посилити тиск на Росію, щоб вона вивела свої війська з окупованої частини України. Ще одне наше вимога до європейської спільноти – продовжити санкції проти Росії. У разі, якщо наші вимоги не будуть почуті і прийняті до відома, активісти українських організацій будуть готові розпочати безстрокове голодування», – заявила фон Бург.

Проведення акцій на підтримку України підтверджені в Амстердамі, Барселоні, Будапешті, Відні, Лондоні, Лозанні, Москві, Парижі, Празі, Цюріху, Франкфурті та в ряді міст України.

джерело bdzhola.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: