На Надвірнянщині через необережність згоріло дві тонни сіна

Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували дев’ять загорянь, а також 34 рази виїжджали на гасіння пожеж в природних екосистемах.

Про це “Галку” інформує прес-службу У ДСНС в області і наводить список пожеж:

13 березня о 09:11 у місті Івано-Франківськ на вулиці Г.Хоткевича виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем пошкоджено сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 березня о 11:16 у місті Калуш на вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа речей домашнього вжитку на балконі квартири, яка розташовано на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. На пожежі врятовано жінку 1931 р.н. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника квартири.

13 березня о 11:27 у селі Зелена Надвірнянського району виникла пожежа оборогу з сіном на відкритій території в приватному господарстві. Вогнем знищено оберіг з сіном, 2 т. сіна. На пожежі врятовано 2 сусідні будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

13 березня о 11:46 у місті Івано-Франківськ на вулиці М.Підгірянки виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем пошкоджено сміття на площі 3 м.кв. Причина виникнення встановлюється.

13 березня о 12:05 у селі Кобаки Косівського району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем знищено будівельні матеріали, пошкоджено будівлю. На пожежі врятовано 1 господарську будівлю. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

13 березня о 14:25 у селі Поманята Рогатинського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні літньої кухні. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

13 березня о 21:19 у селі Кричка Богородчанського району виникла пожежа 2-х поверхового дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено житловий будинок. На пожежі врятовано 1 господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Читайте також  З якими хворобами не беруть до армії: детальний список

13 березня о 23:20 у місті Івано-Франківськ на вулиці Ботанічній виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14 березня о 03:31 у селі Пнів Надвірнянського районі виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, частково перекриття. На пожежі врятовано 2 житлові будинки. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.