Цифрового телебачення НЕ буде! Через скандал навколо Зеонбуд українці ризикують не дивитися телевізори

Напередодні виборів українці можуть залишитися без телебачення. Державний Концерн РРТ, який відповідає за ефірне поширення ТБ-сигналу, близький до того, щоб вже на початку наступного тижня відключити мовника цифрового телебачення Зеонбуд за борги.

Про скандал стало відомо вчора, 13 березня, під час презентації звіту Нацради по 2018 рік у комітеті ВР з питань свободи слова.

З’ясувалося, що концерн РРТ вже до 18-березня може за борги відключити єдиного в країні провайдера цифрового ефірного ТВ Зеонбуд (Т2). Тобто, до понеділка.

Інформацією поділився в Facebook народний депутат Григорій Шверк, який був присутній на засіданні Комітету ВР.

З’ясувалося, що у телевізійного концерну РРТ за три тижні до виборів закінчилися гроші. Боржників багато, але ніхто не платить. Зокрема, Зеонбуд.

З 1 вересня минулого року відключили аналогове мовлення по всій країні, а тепер і цифрове. Тобто телевізійні екрани одразу просто згаснуть.

Соцмережі НЕ пройшли повз цієї резонансної інформації. Користувачі мережі вибухнули своїми здогадками, що ж буде:

«Ви тільки уявіть, який подарунок, самі знаєте кому. Ні тобі політичних ток-шоу, слива компромату, критики від Юлі і інших ». «Народ, це влада так боїться прем’єри« Слуги народу »три. Ось знайшли як не показові »,« Те, у кого є інтернет будуть потім Переказувати зміст по сусідах».

Керівник Концерну РРТ поки ніяк НЕ коментує ситуацію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.