Горе-матір з Франківщини морила голодом маленьку дитину

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури встановлено, що місцева жителька Долинського району впродовж тривалого часу умисно не виконувала покладені на неї обов’язки щодо виховання та піклування своєю 11 місячною дитиною.

image_gallery-890x395
Крім того, в порушення вимог ст. 51 Конституції України, ст.ст.150, 180 Сімейного кодексу України, Закону  України „ Про охорону дитинства ” статті 28 Конвенції про права дитини, горе-матір злісно ухилялась  від  утримання  малолітньої дочки, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.
Зокрема, кошти, які надавалися на утримання дитини у вигляді одноразової допомоги при народженні дитини, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям,  державної соціальної допомоги одиноким матерям, використовувала на власні потреби, не забезпечивши дитину належними умовами проживання, харчуванням, лікуванням, іншими речами, необхідними для повноцінного розвитку дитини, що призвело до захворювання дитини –  відставання в статичному розвитку, що є тяжкими наслідками.
Як наслідок, прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за фактом вчинення останньою кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 164 та ст. 166 КК України.

 

джерело http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: