Активісти «ВОЛІ» вимагають громадське обговорення щодо підвищення ціни на проїзд визнати недійсним

Сьогоднішнє обговорення підняття вартості проїзду в Івано-Франківську відбувалось з порушеннями закону, адже проводилось в робочий час.

Про це заявляють активісти партії «ВОЛЯ» Руслан Мельник та Микола Крисуляк та вимагають визнати громадське обговорення нелегітимним, пише Фіртка.

«Такі слухання мали б відбуватись в неробочий час або в обідню перерву, щоб мешканці могли взяти у них активну участь. А сьогодні о 10.00 ранку люди на роботі», – каже Микола Крисуляк.

Підтримує таку думку ще один активіст «ВОЛІ» Руслан Мельник.

«Сьогодні від громадськості було 4-5 чоловік. На обговоренні були фактично одні тільки перевізники. Окрім того, були представники аудитирської фірми, які перед цим перевіряли підстави для підвищення ціни проїзду. Цікаво, що найняла їх сама ж асоціація перевізників. Тут відбувається конфлікт інтересів. Фірма, яка хоче підвищити тарифи наймає аудитирську фірму, яка б їх перевірила», – говорить Мельник.

Нагадаємо, сьогодні у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради відбулися громадські слухання щодо тарифів на перевезення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.