Одеська школярка через знущання однокласників впала в кому

Попри те, що в Україні почав діяти закон про булінг, який передбачає покарання, підлітків це не зупиняє. В Одесі школярку цькуванням довели до того, що вона впала в стан коми.


Мама одеської п’ятикласниці написала заяву в поліцію після булінг над її донькою. Зі слів рідних, через знущання дитина знепритомніла у школі, 24 канал.

Родичі потерпілої дівчинки кажуть, що після знущань однолітків дитина потрапила в лікарню та вісім годин була в комі, проте зараз її стан стабільний.

Хлопчик на фізкультурі її кілька разів вдарив по голові м’ячем. Дитина прибігла в істериці в клас, де ще на неї натиснув класний керівник, що вона повинна 1700 гривень за те, що спізнюється в школу. Дівчинка зовсім увійшов в транс і втратила свідомість в класі, – розповіла тітка потерпілої школярки.

Батьки однокласників Софії не вірять у те, що їхні діти могли знущатися з дівчинки. Натомість директор школи підтверджує, що клас справді не є простий. Там встановили камеру спостереження, аби мати можливість спостерігати за порядком. Проте з Софії ніхто не знущався.

Там діти складні, хоча вони досить дружні. Якщо вони й хуліганять, то це робиться не зі злого умислу, а з пустощів, – директор школи Олена Гусейнова.

Наразі в школі працює спеціальна комісія, яка повинна встановити, чи був це справді факт булінгу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.