Після смeрті дружини 31-річний Антон сам виховував 6 дітей. Подивіться, ЯК його винагородила за це доля

31-річний Антон Кудрявцев став відомим після того, як почав самотужки няньчити шістьох дітей. У його житті сталася трaгедія, якої і ворогу не побажаєш, пише В мир чудес.

Дружина помeрла від рaку, залишивши Антона вдівцем…

Гoре увірвалося в сім’ю раптово.

У Антона з Анею вже було троє дітей. Вони чекали на чергове поповнення, коли дружині поставили страшний діaгноз. Аня вирішила пожeртвувати своїм життям, щоб врятувати життя майбутніх трійнят.

Журналісти зробили сюжет про батька-одинака, який виховує 6 дітей, і Антон прославився на всю країну. До нього почали приходити сотні листів від прихильниць. З деякими з жінок вдівець навіть зустрічався, але зазвичай на першому ж побаченні ставало ясно, що ці дами не підходять для сімейного життя.

З числа шанувальниць йому написала Людмила, яка згодом і стала дружиною. Її рядки відразу ж зачепили чоловіка. Після нетривалої переписки вони домовилися про побачення. Антон вирішив взяти на зустріч дітей, і не прогадав.

Люда відразу ж зачарувала чоловіка і його дітей якоюсь неймовірною добротою. Дочки Антона буквально не злазили з рук Людмили, настільки вона їм сподобалася. А старший син навіть сказав татові про нову знайому: «Потрібно брати. Вона хороша!»

Через деякий час кохана Антона, у якій вже була одна дитина від першого шлюбу, зізналася, що бачила віщий сон.

Їй приснилося, що вона виховує сімох дітей. А на наступний день вона побачила репортаж про Антона і зрозуміла, що це доля! «Спочатку мені просто стало шкода Антона, і я написала йому листа зі словами підтримки. А потім все якось непомітно закрутилось … Я ніколи не була обділена увагою, але справжнього чоловіка, на якого можна було б покластися, поруч не було. А Антон виявився саме таким!»- розповіла Людмила.

Читайте також  “Їсти хочеться…” Історія про бідного дідуся у вишиванці взяла за живе українців

Якщо Люда жила в самому Омську, то Антон з дітьми проживав в селищі Іртиш за 90 кілометрів від обласного центру. Але це не стало перешкодою у відносинах: наречена разом з сином переїхала до коханого в село!

Весілля було скромним. Антон і Людмила повінчалися в сільському храмі, а на наступний день поїхали подорожувати, залишивши дітей у бабусі. Але коли молодята повернулися додому, їх чекав ще один подарунок, правда непередбачений. Незабаром їх сім’я поповнилася ще двома дітьми!

Антон і Люда допомагали працівникам реабілітаційного центру, де знаходять притулок бездомні, нapкомани і алкoгoліки. Одна з пацієнток центру помepла, залишивши двох дітей сиротами. Малюки були нікому не потрібні, і Людмила запропонувала взяти їх в сім’ю.

«Ми з Антоном подумали і вирішили, що, крім нас, цим діткам ніхто не зможе допомогти. А виховувати сімох або дев’ятьох дітей – невелика різниця. Кажуть, що одну дитину складніше виховати, ніж декількох, і це дійсно так!»- пояснила Людмила причини такого вчинку.

Заради дітей Люді довелося покинути улюблену роботу. За її словами, це був один з найскладніших моментів в її житті. Зараз кожен день жінки починається о пів на сьому ранку, незалежно від свят і вихідних. Тільки супу на один раз їй потрібно варити 5 літрів! «Раніше я постійно переживала, що не встигну щось зробити, але Антон завжди був поруч і в усьому мені допомагав».

Він мене навчив правильно розподіляти час, так що у мене і на відпочинок пару вільних хвилинок залишається», – поділилася Людмила своїми враженнями.

Сім’я володіє невеликим господарством. У Антона є ремонтна бригада, яка займається оздоблювальними роботами. Але грошей все одно вистачає з важкістю. Тільки на зошити для дітей пішло 9,5 тисячі рублів!

Читайте також  Названо симптоми легкого і важкого коронавірусу: як встигнути розпізнати

«Зараз ось взяли двох дітей практично гoлими. Нам хочеться їм купити все найкраще, адже вони взагалі нічого хорошого в житті не бачили. Вони кожній цукерці радіють і, навіть коли бавляться, не шумлять», – говорить глава сімейства.

«Нещодавно написав президенту, попросив мікроавтобус. В інших регіонах він багатодітним сім’ям виділяється, а в нашому чомусь ні. А в звичайну машину ми вже не поміщаємося – один на одному сидить», – продовжив Антон.

А поки дорослі вирішують свої проблеми, діти радіють новому життю.

Ось така надихаюча історія з життя звичайних людей з великим серцем! І якщо тебе зворушили ці рядки, поділися ними зі своїми друзями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.