Кривава драма: пограбували господаря та застрелили його під час втечі

Кривава драма: пограбували господаря та застрелили його під час втечі.

Вчора вночі 16 березня, у Вінницькій області сталася кривава драма. Двоє злочинців у масках пограбували приватне домоволодіння, а коли господар став їх переслідувати, вбили його. Про це повідомив заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.


Подія сталась у Шаргородському районі Вінницькій області.

«Погрожуючи зброєю, злочинці в масках звʼязали скотчем чоловіка та жінку й заволоділи грошима, а потім почали втікати на автомобілі Hyundai на «євро бляхах». Потерпілому вдалося звільнитися, після чого він на своєму авто з мисливською зброєю почав переслідувати нападників. На дорозі йому вдалося наздогнати авто нападників, від чого вони зʼїхали в кювет. Зупинившись, злочинці застосували зброю, зробивши постріл, від якого чоловік 1985 року народження помер на місці», – повідомив Аброськін у Facebook.

Злочинці з місця події вирушили пішки в невідомому напрямку. Авто залишили біля села Хоменки Шаргородського району.

У ході розшукових дій попередньо встановлено, що до скоєного злочину можуть бути причетні Павло Чернявський 1976 року народження та Микола Волохов 1987 року народження.

На території Вінницької області розпочато поліцейську операцію «Сирена».

«Звертаюся до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація щодо місцезнаходження зазначених осіб, просимо звертатися до поліції на 102», – написав В’ячеслав Аброськін

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.