“Ви як хipурги — poзтинаєте душу”,— учасники ”Голосу країни-9” довели суддів до сліз (відео)

У неділю, 17 березня, в ефірі каналу “1+1” проходить 9 випуск вокального шоу “Голос країни-9”. І він є особливим, оскільки підопічні тренерів продовжують змагатися між собою на рингах і боротися за місце в проекті, пише “Обозреватель”.

Підопічні Monatik’а — дівчина в інвалідному кріслі Магдалена Паскар та Олександр Мороз — справили своїм номером справжній фурор, змусивши свого наставника розплакатися. Виступ дуету назвали поки найсильнішим в “бoях” 9 сезону (відео дивіться нижче).

Учасники проекту зійшлися на “рингу” з хітом британського виконавця Тома Оделла. Виступ виявився настільки сильним, що Дан Балан не наважився його коментувати й обирати когось одного з вокалістів.

“Ви як хipурги — poзтинаєте душу”, — зазначив у своєму коментарі Потап. Водночас продюсер похвалив не тільки конкурсантів, а і їхнього наставника, який не зміг стримати сліз.

Коли ж прийшов час обирати, на проекті Monatik вирішив залишити Магдалену. Однак шоу не покинув і Олександр. Його в свою команду “викpав” Дан Балан.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.