Свиня в подарунок, сотні правоохоронців і зірвані плакати: як Порошенка зустріли в Косові (фото)

Сьогодні на Івано-Франківщині перебуває президент України Петро Порошенко. В рамках агітаційного туру він відвідав Косів, де на Площі Незалежності пройшов мітинг за його участю.

З самого ранку правоохоронці перекрили всі центральні вулиці, що створило незручності для жителів міста. Ближче до обіду в місто приїхали кілька автобусів із молодиками, котрі мали допомагати запобігти “позаштатним” ситуаціям, інформує Фіртка.

Косівчани вирішили оригінально зустріти гаранта, подарувавши йому живу свиню.

“Саме такий презент ми вирішили йому зробити, – говорить місцевий житель Володимир. – Він нам кожен день свиню підкладає, чому нам не можна? Хай знає і хай думає. А мені не жаль, ще вирощу”.

Проте, на площу, де відбувався мітинг живий подарунок не пустили правоохоронці. О 14:00 на сцену вийшли артисти. Зокрема гурт ТІК та Марійка Бурмака заспівали свої відомі хіти.

Опісля з екранів на сцені транслювали агітаційні ролики Порошенка, а вже о 15:15 приїхав сам гарант. Вийшовши з автомобіля, який під’їхав під саму сцену, він обійшов територію, обгороджену турнікетами, потис кілька рук і вийшов на сцену. Говорив близько півгодини про здобутки, хвалив прикарпатців і закликав не вірити політичним ток-шоу, бо то рука Кремля.

В цей час з натовпу почулися вигуки “Ганьба”, які Порошенко назвав провокацією і навіть сам тричі прокричав зі сцени це. Поодинокі плакати з критикою Порошенка тут же рвалися його охороною, або так званими тітушками.

Приміром, місцевому мешканцю Івану, який підняв плакат з написом “Порох – кровавий бізнесмен” ледь не відірвали руки, вириваючи плакат “тітушки”.

Закінчився мітинг обіцянкою Порошенка про боротьбу з бідністю та гімном України.

“Чого приїжджав? Сказати те, що я і так знаю?, – обурюється косівчанка Оксана. – Про малу пенсію, чи те, що можу їхати за кордон по біометричному паспорту? Ще й в піст пісні тут співати”.

Читайте також  Скандал після Лондона: прихильниці Порошенка погрожують журналістці ТСН "видавити цицяндри через очі"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.