Штовхає, хапає за шию та трусить малюків: Під Києвом вихователька побила дитину у приватному садочку

Поліція розслідує повідомлення про побиття дітей вихователькою приватного дитячого садочку Казкова країна у Вишгороді Київської області.

До правоохоронних органів звернувся мешканець Вишгорода із заявою щодо побиття дитини у одному з приватних садочків міста.

Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України відкрито після звернення мешканця Вишгорода. Він звинуватив виховательку у побитті його дитини.

На даний час працівницю дитсадка, на адресу якої надійшли звинувачення, відсторонили від виконання службових обов’язків.

Відділ освіти Вишгородської міськради також проводить власне розслідування.

Напередодні в соцмережі Facebook користувачка Вікторія Бредіхіна оприлюднила відео, зняте камерою спостереження, на якому вихователька з Казкової країни штовхає, хапає за шию та трусить дітей у роздягальні.

Нагадаємо, раніше у Києві в Оболонському районі батько одного зі школярів відгамселив вчителя фізкультури. Сталося все серед білого дня на шкільному подвір’ї. Згодом підозрюваний, якого почали розшукувати правоохоронці, сам прийшов до поліції разом зі своїм адвокатом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.