На будівництво стадіону в Івано-Франківську з обласного бюджету виділять 2 млн грн

Голова обласної ради Олександр Сич підпише Меморандум про співпрацю в галузі розвитку інфраструктури спортивної бази для масового футболу. Відповідне рішення прийняла обласна рада на другому пленарному засіданні п’ятої сесії.
RTEmagicC_sesia5.JPG

Меморандум про співпрацю між Івано-Франківською обласною радою, обласною державною адміністрацією, міською радою, обласною федерацією футболу та громадською спілкою “Федерації футболу” має на меті координацію зусиль задля будівництва та введення в експлуатацію футбольного стадіону для дитячо-юнацького та масового футболу, інформує прес-служба облради.

Винесення даного питання на розгляд депутатського корпусу ініціював очільник облради, адже підписання Меморандуму тягне за собою певні фінансові зобов’язання сторін-підписантів. Зокрема, УЄФА виділить більше восьми мільйонів гривень на будівництво стадіону, за умови виділення земельної ділянки та облаштування території. Власне, на облаштування основи під штучне покриття та інші роботи з благоустрою кошти має спрямувати обласна рада. Разом з тим, відзначив Олександр Сич, після введення в експлуатацію, стадіон перейде на баланс місцевої організації федерації футболу.

В ході обговорення питання депутати обласної ради звернули увагу на юридичну неграмотність документу. Разом з тим, обранці підтримали підписання Меморандуму з уваги на актуальність будівництва стадіону в Івано-Франківську.

На цьому ж засіданні сесії для реалізації Меморандуму управлінню молоді і спорту облдержадміністрації вже виділено 2 мільйони гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.