Жахлива ДТП у Польщі забрала життя трьох молодих українців: шансів вижити не було

У Польщі відбулася жахлива ДТП, яка виявилася фатальним для трьох громадян України: жоден з них не вижив у цій катастрофі.

Про те, що трапилося повідомив портал Onet.

Вчора в Польщі, недалеко від міста Бжезнік, стався трагічний випадок, що забрав життя трьох молодих людей. ДТП не залишило шансів потерпілим, автомобіль буквально розметав їх по шосе. Поліцейські зізналися, що шанс вижити в результаті подібної аварії практично дорівнює нулю.

У ДТП загинули українці.
Група пішоходів рухалася по автомобільному шосе без розпізнавальних жилетів, порушуючи правила поведінки на жвавій магістралі. В один момент з-за повороту різко вискочив автомобіль BMW, який і врізався в людей.

Як повідомили представники оперативно-слідчої групи, водій не встиг зреагувати на різко змінилася дорожню обстановку. З огляду на те, що пішоходи знаходилися там, де їх не повинно було бути згідно з правилами, низка випадковостей привела до фатального результату. Прибулі на місце медики констатували смерть трьох пішоходів. Загиблими виявилися вісімнадцятирічна дівчина і два молодих хлопці, двадцяти чотирьох і двадцяти п’яти років. Всі вони виявилися громадянами України.

За словами представника місцевої поліції, водій транспортного засобу, який потрапив в ДТП, був тверезий і адекватний. Первинний огляд не дозволив припустити, що він керував автомобілем під дією втоми або заборонених речовин. Швидше за все, його визнають невинним в скоєнні цього ДТП, так як він дотримувався правил дорожнього руху. Прізвища загиблих українців залишаються невідомими, так само як і подальша доля тих, хто вижив членів пішохідної групи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.