Зима вирішила попрощатися жорстко: українцям поки не варто очікувати потепління

У деяких регіонах України випаде мокрий сніг. Весь тиждень українці страждатимуть від температурних гойдалок.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

У середу, 27 березня, похолодання досягне свого піку. У деяких регіонах України випаде мокрий сніг. Також синоптик попередила про сильний вітер і дощ. На Заході та Півдні без істотних опадів. Температура повітря знизиться до +3…+6 градусів, але на Півдні буде тепліше – до +7…+10 градусів.

Діденко повідомила і приємні новини – вже з п’ятниці, 29 березня, в країні почнеться потепління і прояснення. Протягом 30-31 березня практично по всій Україні буде сонячно і +10…+15 градусів.

У Києві в середу, 27 березня, похолодає до +4 градусів, можливий мокрий сніг.

У четвер, 28 березня, опадів не очікується, а в суботу-неділю, 30-31 березня, в столиці буде світити сонце і повітря прогріється до +12…+15 градусів.
“Отже, з найближчої синоптичної перспективи середовище в Україні буде найменш комфортним: холодно і навіть мокрий сніг з задуванням А найбільш комфортними – вихідні субота та неділя”.

Нагадаємо, що народний синоптик Наталка Діденко обрадувала завмерлих українців і повідомила, що зовсім скоро настане справжня весна. Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

Синоптик відзначає, що одним з останніх холодних днів стане середа, 27 березня, а вже з 28 березня почнеться значне потепління.

Хто замерз, не обурюйтесь. Залишилося ще трохи. Зима просто ввічливо дотримуючись етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на доріжку, поговорити про якісь дрібниці, і тоді вже — на поїзд”, – повідомляє синоптик.

Стихія підготувала українцям холод і заморозки. Згідно з прогнозами Гідрометцентру, потепління слід очікувати не раніше, ніж до кінця наступного тижня. Погода в Україні утримається морозна, хмарна, до того ж країна буде знаходиться в зоні високого тиску.

Читайте також  Мінімальна пенсія в Україні з 1 вересня зросте майже - до 2 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.