Дітей у важкому стані доставляли санітарною авіацією: п’яна жінка-водій спровокувала жахливу ДТП

Дітей у важкому стані доставляли санітарною авіацією: п’яна жінка-водій спровокувала жахливу ДТП.

У неділю, 31 березня, в окупованій Горлівці нетвереза ​​жінка-водій врізалася в електроопору: постраждало 6 осіб, в тому числі діти.

Як пише так званий “мер” Горлівки Іван Приходько, постраждало 3 дорослих та 3 дітей. Крім того, за його словами, водій була сильно п’яна.

“Водій 1,48 проміле (в 5 разів вище максимально допустимого рівня спирту в крові). Так що не блейте тут, що все там ЗСЖ. Воскресенье, відпочивали … Еcть маccа Свідків, o тoм, що вoдітель билa пьянa! Тоpмoзнoй шлях дo cтoлкновенія c oпoрoй сocтaвлял 45-50 м “, – зазначає Приходько.

Також за його словами, постраждалі діти перебувають у важкому стані і будуть переміщені в лікарні Донецька за допомогою санітарної авіації. На відміну від них, водій майже не постраждав.

У крові водія виявили 1,48 проміле алкоголю.
Ця цифра перевищує покладені показники в п’ять разів, жінка була п’яна настільки, що не контролювала навіть свою промову. Очевидці події розповіли, що гальмівний шлях автомобіля склав 45-50 метрів. Жінка за кермом не оцінила дорожню ситуацію, швидкість і свої водійські можливості, внаслідок чого автомобіль влетів в опору ЛЕП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.