В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ З’ЯВЛЯТЬСЯ ЛАВКИ ДЛЯ ПІДЗАРЯДКИ ГАДЖЕТІВ (ВІДЕО)

У понеділок, 13 червня, у громадському ресторані “UrbanSpace 100” відбулась прес-конференція із переможцями ІІ хвилі програми “Міські Ґранти”.

13453260_1176602572392025_2138464240_o

Як зауважили на початку зустрічі, у проекту змінився його координатор, ним стала львів’янкаЯрина Винник.

За її словами, цього разу було подано 27 заявок, із яких обрано 5 переможців. Як зауважують учасники команди міських грантів, вони не оцінювали заявки учасників, а лише здійснювали експертну оцінку. Експерти проекту підкреслюють, що багатьом заявкникам бракувало розуміння цілей, бачення мети та підходів до бюджетів.

 

Зокрема, щонайменше два два проекти не співпадали із бюджетом, хоча ідеї подавались хороші. Тому координатори наголошують на можливості подання заявок з тими ж ідеями, за умови перегляду їхнього бюджетування. Одним із переможців став проект “Вулична зарядка”.

 

Суть якого полягає у встановленні чи переобладнанні лавок,після чого вони стануть придатними для підзарядки гаджетів 24 години на добу. Як зазначає автор проекту, ідея не нова,вона вже широко поширена у світі та й в деяких українських містах. Тож настав час розвинути та втілити її в Івано-Франківську.

 

На завершення бажаючим взяти участь у наступній хвилі проекту варто готувати ідеї на кінець літа. Адже третя хвиля стартує вже у серпні.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.