Шабунін: Дозволю собі пораду виборцям Порошенка. Ви замість того, щоб принижувати 30% вибрців з іншою думкою, змусьте Порошенка…

Порошенко до виборців: “Я повністю розумію мотиви вашого невдоволення, я почув вас і прошу, почуйте і ви мене”: “Порошенко звернувся до виборців Зеленського: Я почув вас”.

Не треба говорити – робіть, у Вас не так багато часу:

1) Звільняйте Луценко, Холодницького, Семочка, Демчину, Гордєєва-Рищука і все НАЗК.

2) Вибивайте з Конституційно Суду перегляду їх рішення по незаконному збагаченню, а також визнання конситуційним ел.декларування та поноважень НАБУ (які плануєте знести).

3) Проводьте через ВРУ ліквідацію депутатської недоторканності і новий виборчий кодекс.

4) Як собі знаєте, відкотуйте назад переатестацію кончєних суддів і призначення їх у Верховний Суд. Знаходьте спосіб не лише перезевантажити ВККС, ВРП і КДКП, а й покарати склад цих оргнанів.

Ці чотири пунктів, як на мене, – необхідний мінімум.

Лише після їх виконання буде сенс послухати Ваші аргументи.

І дозволю собі пораду виборцям Порошенка. Ви замість того щоб принижувати 30% виборців з іншою думкою, змусьте Порошенка пункти вище виконати. Ви цим йому значно більше допоможете.

До речі, Зеленський підписався виконати більшу частину цих пунтків ще під час першого туру. На відміну від нього, Ви, Петро Олексійович, можете не обіцяти, а зробити. Принаймні ще три тижні можете.

Vitaliy Shabunin

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.