Помер народний артист Олексій Булдаков

Народний артист Росії Олексій Булдаков помер на 69-му році життя, повідомив президент відкритого російського фестивалю кіно і театру “Амурська осінь” Сергій Новожилов.

“Світла пам’ять, не стало Льоші Булдакова”, – написав він у своєму інстаграме.

https://www.instagram.com/p/BvykTjIngwc/?utm_source=ig_embed

 

“Льоша помер в Монголії. Він ще перебуває в Монголії, він був там як турист. Відірвався тромб. Мені подзвонив генеральний директор Гільдії акторів, після чого я зв’язався з Монголією, оскільки я там часто проводжу щось”, – Повідомте Новожилов.

“Дійсно, Олексій Іванович помер о 2 годині ночі 3 квітня. Причина смерті – у нього відірвався тромб. Олексій Іванович помер не приходячи до тями, це сталося в Монголії, зараз ми зайняті транспортуванням тіла в Росію”, – розповіла РБК представник актора Ольга Кривенкова.

Булдаков народився в 1951 році в селі Макарівка в Алтайському краї. Закінчив театральну студію при Павлодарському драматичному театрі імені Антона Чехова. До 1976 року працював в театрах Павлодару, Томська, Рязані.

У кіно дебютував в 1982 році – знявшись у фільмі “Крізь вогонь”. Потім знявся в десятках фільмів, серед них – серіал “Державний кордон”, “Моонзунд”, “Протистояння” і “Ширлі-мирлі”.

Популярність акторові принесла роль генерала Іволгіна у фільмі “Особливості національного полювання”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.