Бельгія – Італія: Яскрава перемога італійської збірної

Дві топові збірні видали фантастичний матч

237898

Бельгія – Італія 0-2
Гол: Джаккеріні, 32, Пелле, 90
Бельгія: Куртуа – Сіман (Карраско, 76), Альдервейрельд, Вермален, Вертонген – Вітсель, Наингголан (Мартенс, 62) – де Брайне, Феллаїні, Азар – Р. Лукаку (Ориг, 73)
Італія: Буффон – Барцальї, Бонуччі, К’єлліні – Кандрева, Пароло, Де Россі, Джаккеріні, Дармиан (Де Шильо, 59)- Пелле, Едер (Іммобіле, 75)

Матч з самого початку видався чудовим. Команди грали на великих швидкостях і намагалися якомога швидше позбуватися від м’яча. Правда, часто футболістам не вдавалося грати точно. Але в цілому, кожен випад одного з команд виглядав потенційно небезпечним.

Так, дуже добре пробив здалеку Наинголлан. Але з його ударом красиво впорався Буффон. Після цього Італія зуміла перевести гру до чужих воріт, створити свої моменти і забити гол. Бонуччі видав пас-шедевр з центру поля на Джаккеріні і той впевнено пробив повз Куртуа.

Другий тайм видався менш яскравим, але багатшим на боротьбу. У Бельгії не йшла гра в пас, що дуже заважало проходити до воріт Буффона. Але рахунок міг стати рівним, коли “червоні дияволи” втекли в контратаку і Лукаку перекинув разом з Буффоном і ворота.

У невдалих спробах бельгійців атакувати матч добігав кінця, коли в Італії вийшов шикарний випад, у фіналі якого Кандрева спокійно накинув м’яч на ногу Пелле і той з усієї сили увігнав м’яч у сітку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.