Мережу підкорює нова пародія на пісню Maruv Siren Song (відео)

Топовий український ведучий Володимир Остапчук сьогодні представив нову пародію на пісню Maruv Siren Song.

Історія, яка показана в відео, крутиться навколо ситуації, що склалася зі співачкою Maruv під час національного відбору на Eurovision 2019.

За сюжетом, Володимиру Остапчуку сниться страшний сон: через брак кандидатів, єдиним, хто може представити Україну на пісенному конкурсі, стає саме він.

Агенти «Відділу по боротьбі з Євробаченням» заявляються до артиста додому і добровільно-примусово змушують брати участь у пісенному конкурсі.

Комічність ситуації полягає в тому, що Остапчук повинен виступити в ролі самої Maruv, зберігаючи її стиль «інтелігентної провокації», щоб глядач не помітив підміни. «Я приймаю музичний виклик на пісню Марув #sirensong.

Я вірю, що кожен з вас повинен побачити наші Bang дебати і оцінити, що крутіше – оригінал або пародія. Нехай ваші лайки і коменти нас розсудять.

Ніяких стадіонів, збираємося на моєму каналі. Youtube, так YouTube. Даю на перегляд 24 години.

Поглянь те» – іронічно написав Остапчук в своєму Instagram-акаунті. У пародіях Остапчука важливі не тільки слова, а й символічний візуальний ряд. Це вже друга його пародія. Перше його відео «Укршоубіз» на пісню співачки NK | Насті Каменських «Попа як у Кім» підірвало інтернет і стало справжньою сенсацією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.