8 років чекала пропозиції: 10 цікавих фактів про дружину Володимира Зеленського, які не афішують

Однією з найбільш обговорюваних новин на початку року 2019 заява Володимира Зеленського про його плани на участь в президентській гонці. Після чисельних чуток і спекуляцій з теми стало відомо, що Зеленський йде в президенти. І тепер він – учасник другого туру президентських перегонів.

Чи вийде у нього перемогти чи ні, ми дізнаємося вже через кілька тижнів, а поки що у нас цікаві факти про дружину поки ще артиста Володимира Зеленського – Олену.

Зазвичай дружина Зеленського залишається в тіні свого відомого чоловіка і не присутня в соцмережах. Лише зрідка вона з’являється на фото свого.

10 цікавих фактів про дружину Володимира Зеленського

1. Дівоче прізвище Олени Зеленської – Кияшко. Вона народилася в місті під назвою Кривий Ріг у лютому 1978 року.

2. Вчилася в одній школі, в паралельних класах з майбутнім чоловіком, але вони і не підозрювали про існування одне одного. Спілкуватися почали, тільки коли закінчили школу, вступили в різні інститути і випадково зустрілися на вулиці.

3. “Він привабив мене порядністю, інтелігентністю, дотепністю. І потім, мені ніколи з ним не було нудно!” – зізналася пізніше Олена.

4. Цілих 8 років Олена Зеленська чекала пропозиції від Володимира. Він попросив руки і серця коханої після перегляду мелодрами в кінотеатрі.

“Олена постійно запитувала, коли ми одружимося. А я був упевнений, що якщо шлюб, то відразу і діти, з народженням яких поспішати не хотілося.”

5. Олена Зеленська жодного дня не працювала за спеціальністю: вона з відзнакою закінчила Криворізький технічний університет, будівельний факультет. Отримавши диплом магістра, Олена, практично жодного дня не пропрацювала за фахом.

6. Володимир і Олена Зеленські виховують двох дітей: доньку Сашу (2008 р.) та сина Кирила (2013 р.).

Читайте також  “Мешканка нашого Донецька”: Ляшко показав свого нового нардепа (фото)

7. Олена Зеленська раніше в більшій мірі, зараз менше є автором текстів Студії “Квартал 95”.

8. У недавньому інтерв’ю Дмитру Гордону Володимир Зеленський зізнався, що вважає дружину своїм великим другом і підтвердив її великий вплив на нього.

“Вона вважає, що не сильно на мене впливає, але насправді – так. Я дуже їй довіряю.”

9. Хрещена мама дружини Володимира Зеленського – Олена Кравець.

10. Олені Зеленській вдалося вибудувати чудові стосунки в сім’ї, тому такі слова Зеленського звучать особливо зворушливо.

“Я люблю її так само, як себе самого. А коли твоя кохана жінка дарує тобі дітей, ти розумієш, що, блін, ти любиш дітей навіть більше, ніж себе, це катacтрофа! Ось в моїй свідомості відбулися такі зміни. Сім’я – це унікальна історія. Я ні на що не готовий, щоб їх втратити.”

Ось такі цікаві факти про Олену Зеленську ми знайшли.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.