“Я повірила, що чоловіки вміють так кохати”: Тіна Кароль, вперше заспівала в дуеті, розповіла про роботу над кліпом з Андрієм Хливнюком

Тіна Кароль уперше за всю історію своєї кар’єри записала пісню з відомим черкаським співаком Андрієм Хливнюком. Дві зірки розповіли «Світському життю» про те, як їм працювалося разом.

– Вітаємо у нашій студії. Тіно, це перший дует у твоєму житті. Чим тебе привабив Андрій Хливнюк і чому саме з ним ти вирішила заспівати дуетом?

– Андрій Хливнюк привабив мене своєю щирістю і реально крутою піснею. Я дала згоду зразу, адже захоплена його голосом. Можливо, я ще раніше була шанувальницею гурту «Бумбокс».

– Андрію, коли ти писав пісню, то одразу уявляв Тіну Кароль?

– Я відчув одразу, що саме Тіна Кароль повинна заспівати цю пісню. Я вирішив одразу зателефонувати, це якраз було на День народження Тіни Кароль.

– Ви починали свою кар’єру приблизно в один і той самий період. А як познайомилися, ви пам’ятаєте?

– Наше спілкування з Андрієм розпочалося після цього дзвінка. До цього ми не спілкувалися. Звичайно, я слухала гурт «Бумбокс».

– Андрію, до цього ти співав дуетом з «Океаном Ельзи», Дмитром Шуровим та Джамалою. Чому співпраця з Тіною Кароль була особливою?

– Погодься, що з Тіною працювати набагато приємніше, ніж з Дмитром Шуровим і Святославом Вакарчуком (сміється).

– Чи були моменти, коли комусь доводилося йти на поступки?

– Я пішла на поступки Андрію. Єдине про, що я його просила — не загубити надрив. Він заспівав так, що я повірила, що чоловіки вміють так кохати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.