З ПрАТ «ЛУКОР» на користь Калуша стягнуто понад 2 млн гривень

Захист інтересів держави у сфері земельних відносин є одним із головних напрямів прокурорської діяльності.

Так, на виконанні в Калуському міськрайонному відділі ДВС перебувало зведене виконавче провадження за рішеннями Господарського суду Івано-Франківської області у справах за позовами Калуської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Калуської міської ради про стягнення з ПрАТ «ЛУКОР» завданих збитків за користування земельними ділянками без правовстановлюючих документівна суму понад 2 млн гривень, інформують “Вікна” з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.

За результатами вжитих прокуратурою заходів у березні 2019 року вказані рішення реально виконано, на користь міста стягнуто 2 млн 23 тис. гривень.

Калуська місцева прокуратура запевняє, що й надалі забезпечуватиме реальне виконання рішень судів, постановлених за позовами прокурорів.

Раніше йшлося, що Калуш рахує збитки, завдані підприємцями та підприємствами міста за користування земельними ділянками комунальної власності територіальної громади міста без правовстановлюючих документів. 2016 року виконком затвердив 14 актів на більш ніж 4,5 млн гривень. Близько половини цієї суми заборгував ПрАТ «ЛУКОР». Утім, саме підприємство суми боргу не визнає та готове доводити це у суді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.